Asiakaspalvelu

Palaute

Rekisteröidy
Loading...
Yrittäjyyttä kolmessa polvessa!-thumbnail

 

Yrittäjyyttä kolmessa polvessa!

Historian siipien havinaa ja hieman tätä päivää....

Joen Tukkutiimi on hyvin vahvasti perheyritys. Yrityksen on perustanut 2000 luvun alussa Veikko "Veke" Lamberg, joka hankki ensimmäiseksi tekstiiliprässin ja aloitti paitojen painamisen makuuhuoneen nurkassa. Liiketoiminnan kasvaessa toimitila muutti omakotitalon piharakennukseen. Vekellä ei ollut alalle koulutusta vaan "työ on opettanut tekijäänsä" ja hänestä on kehittynyt alan rautainen ammattilainen.

Vuonna 2012 yrityskauppojen myötä remmiin astuivat toisen sukupolven yrittäjät Petri ja Lea, tässäkin tapauksessa oppi on saatu mestari-kisälli periaattella, koska alallemme ei täsmäkoulutusta tahdo löytyä. Samassa yhteydessä toimitilat muuttivat Joensuun Kuurnankadulle.

2014 pääsimme muuttamaan nykyisiin toimitiloihimme Telitielle. Tänä päivänä palvelemme nykyaikaisissa tiloissa, erittäin laajalla kalustolla sekä vahvalla ammattitaidolla. 

Seuraava polvi opettelee jo kovaa vauhtia alaa sekä yrittäjyyttä, kun viime vuonna Erika aloitti työntekijänä Tukkutiimissä. Yrittäjien lisäksi meillä palvelee neljä tekstiilipaino alan ammattilaista.

Nyt olemme saaneet valmiiksi myös verkkokaupan, joka palvelee asiakkaitamme paremmin ympäri Suomen.

Tervetuloa palveltavaksi Joen Tukkutiimiin!

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön